APK KEURING IN Oudenhoorn

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Wolters bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring Oudenhoorn. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Alle Vakgarages zijn RDW-erkend. Rij langs in Oudenhoorn om de auto te keuren.  

APK BIJ Vakgarage Wolters IN Oudenhoorn

Bent u woonachtig in Oudenhoorn en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage Wolters bent u gegarandeerd van persoonlijke service, uitstekend vakwerk en altijd één bij u in de buurt. Bij Vakgarage staan wij garant voor deze kwaliteit. Je kunt ons vinden aan de Molendijk 44 in Oudenhoorn. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Oudenhoorn maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de nodige tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 0181-469946 of mail naar info@vakgaragewolters.nl

 

Maak nu een afspraak!